Sluiten

Wie zijn wij?

Wij, Arno en Corella en we zijn sinds 2019 in de wondere wereld van het ijs gedoken. Met ons gezin proberen we van de melk van het naastliggend melkveebedrijf het lekkerste ambachtelijke boeren ijs te maken.

Even voorstellen...

Ik ben Arno Verschuuren geboren en getogen in het mooie Zundert. Van kinds af aan het rondsjouwen bij ons thuis op het melkveebedrijf en in de sector. Hobby’s heb ik niet echt maar ik houd van gezelligheid en feestjes. In de loop der jaren ben ik er achter gekomen dat ik echt een "mensen mens" ben. Ik houd van het gezellige en sociale. Hoe kan ik dat nu combineren met het melkveebedrijf?

Nu ben ik geen koeienBOER maar een IJscoBOER, ik houd ervan om in het vak van ambachtelijk ijsbereider het uiterste uit onze melk te halen en de lekkerste smaken te maken en presenteren aan de hele wereld!

Corella Haast

Ik ben Corella Haast en ben geboren en getogen in Sprundel. Voor de liefde ben ik verhuisd naar het mooie Zundert. Na een paar jaar samenwonen met Arno is in 2019 is onze dochter Mirthe geboren. Mijn hobby’s zijn paardrijden en alles wat te maken heeft met ijs maken en verkopen! Met Arno probeer ik van de melk van het melkveebedrijf de lekkerste Zundertse Rwoombolle te maken, ik ben van de "proef" afdeling!